ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA

Bohumín, Čs. armády 1026, okres Karviná, příspěvková organizace

Zš Čs. Armády sekretariat@zscsa.cz 596 012 641
Mš Čáslavská skolka@zscsa.cz 731 130 734
Mš Nerudova skolka.nerudova@zscsa.cz 731 108 692

Úvod > Základní škola > Dokumenty, formuláře

GDPR

GDPR

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

 

Nařízení vstoupí v účinnost dne 25. května 2018, kdy nahradí současný zákon č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

 

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro ZŠ a MŠ ČSA

  • Mgr. Petra Nováková
  • telefon:  604 31 55 58
  • e-mail: gdpr@zspianeta.cz
  • kancelář:  v ZŠ Bohumín – Pudlov, Trnková 280

Více informací o GDPR naleznete na stránkách: www.mvcr/gdpr

V rámci zajišťování svých činností organizace zpracovává osobní údaje zejména pro tyto účely:

-         zápis k základnímu vzdělávání

-         zajištění základního vzdělávání

-         zájmové vzdělávání ve školní družině

-         zajištění školního stravování

-         poskytování poradenských služeb ve škole

-         další vzdělávání pedagogických pracovníků

-         pracovněprávní a mzdová agenda

-         evidence uchazečů o zaměstnání

-         evidence úrazů

-         ochrana majetku a osob

-         prezentace školy

-         organizace lyžařských kurzů, škol v přírodě, ozdravných pobytů, školních výletů a exkurzí

-         projekty, žádosti o dotace

-         vedení účetnictví

-         smlouvy a objednávky služeb

Soubory ke stažení:

Ke stažení   [112.6kb]

zpět


Nepřehlédni

Prevence šikany




Přidejte se k nám na Facebooku